Gotovinski odkup vozil

Najhitrejši način za prodajo vašega vozila je odkup vozila.

Odkup vozila za takojšnje plačilo - gotovinski odkup je zelo hiter in enostaven postopek in od ogleda, preizkusa, plačila, overitve pogodbe, odjave tablic zavarovanja in cestnine ne poteka v praksi dlje kot 30 min. Tehnični pregled za upravne storitve je od naše poslovalnice oddaljen samo dvesto metrov.

 

Zglasite se v naši poslovalnici, vsak dan med delovnim časom. S seboj prinesite prometno dovoljenje, homologacijo, servisno knjigo in navodila, rezervne ključe, osebni dokument ter bančno kartico. Po vizualnem pregledu vozila sledi še pregled dokumentacije in sicer: prometnega dovoljenja, homologacije, servisne knjige in navodil, vpogled v RS sistem, kjer preverimo omejitve in število lastnikov.


Sledi krajši preizkus vozila, ki ga opravimo skupaj. Namen tega delovanja sistemov v vozilu. Po zadnjem pregledu se določi cena vozila, ki vam jo ponudimo za takojšnje izplačilo. Cena se določi na podlagi sistema eurotax, stanju na tržišču, povpraševanju, naši zalogi in naših izkušnjah. Ponujen znesek velja vsaj 1 teden ali po dogovoru, kateri je za nas zavezujoč.